Läkare

Boka ett möte med en legitimerad läkare

Åsö Psykoterapi är en privat psykoterapi- och läkarmottagning och ligger på Åsögatan i hjärtat av Södermalm. Här kan du snabbt få en tid hos någon av våra terapeuter eller läkare. Det är även möjligt med samarbete mellan de olika professionerna.

Ingen av oss som arbetar här är ansluten till det statliga högkostnadsskyddet. Hör av dig till respektive läkare för besked om dennes taxa.

Anita Krokström

Anita Krokström är leg läkare med specialistkompetens i psykiatri. Läkarexamen 2004 och specialistkompetens sedan 2012. Utöver detta även psykoterapiutbildning-steg1. Anita har arbetat inom olika områden såsom beroendemedicin, psykiatri, primärvård och då främst på mottagning för stress och utmattning. Arbetet sker patientcentrerat och följer socialstyrelsens riktlinjer för behandling av psykisk ohälsa och andra medicinska tillstånd. Nybesök, utredning, intyg, recept och behandlingsplan görs. Utöver detta finns också möjlighet till stor flexibilitet avseende besökstider och upplägg av vårdplan. Alla nybesök inleds med ett kostnadsfritt bedömningssamtal över telefon för att se över ditt behov. 

Kontakt:
För mer information och för att boka ett gratis bedömningssamtal via telefon maila dina kontaktuppgifter till anita@deinceps.se